Sverige
Norge
YES, DU HAR NU {0} KR ATT HANDLA FÖR YES, DU HAR NU ETT NYTT SORTIMENT YES, DU HAR NU ETT NYTT SORTIMENT Är du säker på att du vill ta bort presentkortet
Sverige
Norge
Till Kassan
Färg: {{row.Color}}
Storlek: {{row.Size}}
Antal
{{row.PriceFormatted}}
{{feeRow.Name}}
Antal: {{feeRow.Quantity}} {{feeRow.FormattedValue}}
{{row.PrintRow.Text}}
{{row.PrintRow.Name}}
Antal: {{row.PrintRow.Quantity}} {{row.PrintRow.FormattedValue}}
{{addonRow.Name}}
Antal: {{addonRow.Quantity}} {{addonRow.FormattedValue}}
Summa:
{{total}}
TIPS

Droptest Cesano

Har du hört talas som maillardreaktion? Det är reaktionen som uppstår mellan kolhydrater och/eller protein samt aminosyror vid upphettning, det ger en brun färg och flera smak och doftnyanser. Den här reaktionen bidrar till färg, doft och smaken hos bland annat choklad, kaffe, rostat bröd och den fantastiska upplevelsen på grillen.

Maillardreaktion

Doften och smaken av ett nyrostat bröd en lördagsmorgon slår många andra känslor med råge, hur kommer det sig? Tack vare maillardreaktionen kan vi framhäva dofter och smaker som finns bevarat i råvaran vilket ger smaklökarna en rejäl boost oavsett om det är lördagsmorgon med ett rotat bröd, en härlig sommardag vid grillen eller bit nyrostat kaffe.

Hur vet du när stekpannan har rätt temperatur? Det är stor skillnad på att uppnå maillardreaktionen kontra bränna mat vilket ställer höga krav på stekpannan och värmen. Vi har gjort ett droptest tillsammans med vår Cesanoserie för att visa hur du enkelt ser att stekpannan är redo.

Utvalda produkter

Produkter utvecklats för att förenkla din vardag i köket.