Sverige
Norge
YES, DU HAR NU {0}KR ATT HANDLA FÖR YES, DU HAR NU ETT NYTT SORTIMENT YES, DU HAR NU {0}KR ATT HANDLA FÖR & NYTT SORTIMENT Är du säker på att du vill ta bort presentkortet
Sverige
Norge
Till Kassan
Färg: {{row.Color}}
Storlek: {{row.Size}}
Antal
{{row.PriceFormatted}}
{{row.PrintRow.Name}}
Antal: {{row.PrintRow.Quantity}} {{row.PrintRow.FormattedValue}}
{{addonRow.Name}}
Antal: {{addonRow.Quantity}} {{addonRow.FormattedValue}}
Summa:
{{total}}
3 STYLES

PICNIC ESSENTIALS

Vi har satt ihop tre härliga picnic styles som passar city, forest och beach-äventyret. Till vardera tema har vi matchat ihop fantastiska produkter ur vårt sortiment som gör dig redo för en perfekt picnic.
PICNIC

CITY

Diskret stadssortiment med vår grå Sortino kylkorg tillsammans med ett svart diskret Parc sittunderlag och vår bästsäljande Miles termosflaska. Cleant och propert är nyckelorden för en picnic i stadskärnan.
PICNIC

FOREST

En fantastisk rymlig ryggsäck med inbyggd kylfunktionen hjälper dig hålla picnicen i perfekt temperatur under skogsvandringen. Vi kombinerar den tillsammans med vår funktionella vattenflaska Lean och en ny produkt, Cool Sporthandduk. Produkterna är välutvalda för den aktiva picnicen och passar så väl till tuffare vandringspromenader som till mountainbike-touren.
PICNIC

BEACH

Med ett par Clifton Flipflop och en underbar picnicpläd i Flamingomönster är du fullt redo stranden 2018. I kombination till de här produkterna rekommenderar vi Clifton kylväska Harvey som hjälper dig hålla både drickan och maten i perfekt temperatur under sommarsolen.