Sverige
Norge
YES, DU HAR NU {0} KR ATT HANDLA FÖR YES, DU HAR NU ETT NYTT SORTIMENT YES, DU HAR NU ETT NYTT SORTIMENT Är du säker på att du vill ta bort presentkortet
Sverige
Norge
Till Kassan
Färg: {{row.Color}}
Storlek: {{row.Size}}
Antal
{{row.PriceFormatted}}
{{feeRow.Name}}
Antal: {{feeRow.Quantity}} {{feeRow.FormattedValue}}
{{row.PrintRow.Text}}
{{row.PrintRow.Name}}
Antal: {{row.PrintRow.Quantity}} {{row.PrintRow.FormattedValue}}
{{addonRow.Name}}
Antal: {{addonRow.Quantity}} {{addonRow.FormattedValue}}
Summa:
{{total}}
Den bästa lunchen

Raw Food Sallad

Raw Food har blivit allt mer populärt och har snarare blivit en livsstil än en diet. Vi visar hur du enkelt kan göra en smarrig Raw Food Sallad som till stor del baseras på härliga grönsaker och toppas med avokado samt olja.

Hälsosam och smakfull

Raw Food har blivit väldigt populärt bland en stor del människor där utgångspunkten är att inte upphetta råvarorna mer än maximalt 47 grader, den idealiska temperaturen anses vara mellan 32 och 34 grader. Filosofin bakom den här dieten eller livsstilen är att stor del av näringen försvinner när mat tillagas, därav uppvärmer vi inte maten över 47 grader. Raw Food baseras vanligen på frukter, grönsaker, frön, nötter, alger, oljor, svampar och örter. I den här kosten inkluderas också rå fisk, rått kött och råa ägg.

Är du intresserad av av att testa Raw food? Vi rekommenderar dig att börja sakta - steg för steg - och tillsätta mer grönsaker och frukt i din kosthållning. Förslagsvis så fortsätter du äta din vanliga kost men ökar mängden Raw Food samtidigt som du successivt minskar ned din vanliga kosthållning. Det blir enklare att anpassa sig till förändringen och därmed hålla fast vid din nya Raw Food-diet.

Utvalda produkter

VI rekommenderar produkter för en perfekt Raw Food Salad.