Sverige
Europe
Norge
Deutschland
DU HAR {0} INKL.MOMS ATT HANDLA FÖR DU HAR NYTT SORTIMENT OCH {0} KR ATT HANDLA FÖR! DU HAR NYTT SORTIMENT OCH {0} KR ATT HANDLA FÖR! Är du säker på att du vill ta bort presentkortet
Till Kassan
Färg: {{row.Color}}
Storlek: {{row.Size}}
Antal
{{row.PriceFormatted}}
{{feeRow.Name}}
Antal: {{feeRow.Quantity}} {{feeRow.FormattedValue}}
{{row.PrintRow.Text}}
{{row.PrintRow.Name}}
Antal: {{row.PrintRow.Quantity}} {{row.PrintRow.FormattedValue}}
{{addonRow.Name}}
Antal: {{addonRow.Quantity}} {{addonRow.FormattedValue}}
Summa:
{{total}}
Orient picknickpläd
649 kr

Välarbetad picknickpläd av mjuk fleece med detaljer av bomullscanvas och konstläder. Pläden har ett trendigt geometriskt mönster.

Slutsåld
Artikelnummer 5373
Färg Multi
Material Fleece Peva
Produktlängd (cm) 170,00
Produktbredd (cm) 130,00
Produkthöjd (cm) 1,00

Creating Difference
Den här picknickpläden är, i dagsläget, inte mer hållbar än någon annan picknickpläd men ack så användbar. Uppmuntra någon till att vistas mer i naturen och skapa sin egen drömpicknick. Nedan är vårt exempel på vad du kan skriva som hälsning om du ger bort en picknickpläd och varför du gör det.

Förflytta dig till den vackraste plats du vet, föreställ dig ljuvliga dofter runt omkring, tänk dig att du är omgiven av de människor du tycker allra bäst om. Om vi hade kunnat, hade vi tagit dig till den platsen nu på en gång, men det är bara du själv som känner till den. Förhoppningsvis kan den här gåvan hjälpa dig att skapa din alldeles egen drömpicknick. Ta del av den fantastiska natur som finns runt omkring dig och passa på att umgås med de person som fyller dig med energi. Vi önskar dig en sommar fylld av glädje och oförglömliga stunder men framförallt vill vi tacka dig för våren som gått.